(1164.) Ott

Nem nyáron mentek le, nem szerették a tömeget, október első hetét választották, akkor még meleg volt a tenger, a szakácsok kiforrott ételeket főztek, és bár a pincérek fáradtak, még kitartott a gyorsan múló boldogságuk a nyári borravaló és a könnyen kapható lányok pörgő, színes szoknyájától.

Esténként a tavernában ettek. Élvezték a víz felől fújó hűs szellőt, a könnyű bort és az ételeket. Albán volt a szakács. Minden este kijött a konyhából az asztalukhoz, és részletesen elmagyarázta, hogy készíti az ételt. Aztán elmondta, hogy ő albán, még akkor is, ha már a dédszülei is Görögországban születtek. Ő albán és kész.

Kategória: .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s