(1433.) Intuíció

Janenek az Intuíció lapot dobta fel a Facebook az Angyal csoportjában. Jane alaposan, többször átolvasta a lap jelentését, bólogatott és elégedetten mosolygott.

A konyhában volt éppen, és túrót kevert be a másnapi palacsintához. A lányok reggel óta nyúzták, hogy palacsintát akarnak, és Jane, hogy leszerelje őket, másnapra beígért egy nagy adagot.

Késsel vágta fel a túrón a fóliát, beleszagolt, érzett valami savanykás illatot, mégis úgy döntött, hogy jó lesz, még csak három napja járt le a szavatossága, biztos nem romlott meg – gondolta.

Mazsolát akart tenni bele, de nem áztatta vízbe, inkább bekeverte a túrót tejföllel és az előirt hat evőkanál cukor duplájával, és jól megszórta mazsolával, mert bízott benne, hogy reggelre a mazsolák megpuhulnak, és nem fognak ropogni a lányok fogai alatt.

Kiment a teraszra, de alig ült le, eszébe jutott, hogy a túrót egy tányérba keverte be, aztán betette a hűtőbe – anélkül, hogy letakarta volna. Úgy meg kiszáradhat az egész. Tudta, hogy az úgy nem lesz jó.

Visszament a konyhába, és ráfordított egy tányért a túróra.

Elégedettnek érezte magát.

.

Ilyen erős megérzése még soha nem volt.

Kategória: .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s