(1571.) John Withwood

John Withwood magányos volt. Nagyon.

Elhatározta, ha már az emberekkel nem megy a kontakt, akkor ő bizony beszerez egy állatot. Hogy az szeresse vagy ilyesmi.

Vett egy törpesünt, azt persze nem lehetett simogatni, aztán jött sorban a törpe nyúl, aranyhal, hörcsög, pele, kutya macska, csincsilla, aztán végül egy krokodil. De azt az állatkertnek ajándékozta, mert olvasta valahol, hogy egy alabamai nő, aki összenőtt a krokijával, de annyira, hogy vele is aludt, egy éjszaka ráfeküdt szerencsétlenre, az meg ott fulladt meg alatta, a nő meg csak zokogott a Tonight Showban, hogy micsoda tragédia, szegény Deasy kimúlt, az kicsit sem volt gyanús neki, hogy az ő százhatvannégy kilója is gond lehetett, szóval John elajándékozta az állatkertnek, és újra egyedül maradt.

De nagyon.

John már annak is örült, hogy a nobilszolgáltatója üzenetet küld neki a névnapján, szóval rohadtul egyedül volt meg magányos, amikor megismerte Candyt.

Egy benzinkútnál futott vele össze, Candy tett rá magasról, de John futott utána, belelátott ám mindenbe mindent, ami persze rohadtul nem volt benne, az egész balul sült el persze, John kesergett otthon, egyedül, hogy nem találja a kiutat, meg ilyenek.

Aután kapott egy könyvet Susantól.

Susan a szomszédja volt, ki nem állhatta Johnt, kerülte, ha tudta, sajnálni sem sajnálta, szóval ez a Susan totál rendben volt, egy nap mégis bedobott egy könyvet John postaládájába.

A könyv egy kislányról szólt. Arról, hogy Istennel beszélget. John három óra alatt elolvasta.

Mondjuk ideje az volt bőven.

Szóval John elolvasta, és egyszerre megváltozott.

.

És ahogy megváltozott, megváltozott körülötte a világ is.

Kategória: .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s